Over sleepkadee

Onze uitzonderlijke service

Het takelen, depanneren, bergen of slepen van allerlei soorten voertuigen is een must. Mensen met auto’s, bestelwagens, moto’s, (elektrische) fietsen, rolstoelen en scootmobiels zijn bij ons aan het juiste adres! Een 24/7 service met de nodige kennis en ervaring, mits ook het gebruik van goede materialen.

Koen Decime

On the way met SLEEPKADEE!
Erkende takeldienst waar efficiëntie, snelheid en 👁 voor detail centraal staan. 24/7❗️service waarbij we professioneel en klantgericht te werk gaan. Dit met de juiste kennis en werkwijze. Voor ieder voertuig groot of klein moet je bij SLEEPKADEE zijn 😊
🚲 🏍 🚗 🚐 ♿️, voor elk type voertuig de correcte oplossing! 
Wat wij verder te bieden hebben:
•Diagnose
•Marteralarmen 
•Voor ieder voertuig 🔋 batterijen van hoge kwaliteit 
•Kleine 🏗 kraanwerken
•Een belangrijke ❗️Het openen van autodeuren ( moet snel kunnen plaats vinden in dringende gevallen )
•Indien verdere vragen rond uw voertuig zullen wij steeds de nodige uitleg verschaffen. 

Al een dikke merci aan de mensen die reeds van onze diensten hebben gebruik gemaakt 🙏, bedankt voor jullie vertrouwen en dat jullie ons telkens opnieuw dat extra zetje geven❗️

#Sleepkadee #24/7 #depannage #like #share

Wagenpark

Toyota - terreinwagen

Onze TOYOTA met brilsysteem geeft ons ook dat tikkeltje extra om mensen die ondergronds getakeld/gedepanneerd moeten te kunnen helpen.

DAF - LF

De DAF LF zal kunnen instaan voor het zwaardere werk als ook voor diegenen die al een de hulp met een kraan nodig hebben.

Ford - terreinwagen

Voor de mensen die houder zijn van een motor en/of (elektrische) fiets, hebben wij een gesloten aanhangwagen voorzien. Wij garanderen u de veiligheid van de staat van u voertuig tijdens het vervoer.

Kom meer te weten over onze diensten​

Terug naar boven