Onze uitzonderlijke service

Het takelen, depanneren, bergen of slepen van allerlei soorten voertuigen is een must. Mensen met auto’s, bestelwagens, moto’s, (elektrische) fietsen, rolstoelen en scootmobiels zijn bij ons aan het juiste adres! Een 24/7 service met de nodige kennis en ervaring, mits ook het gebruik van goede materialen.

Koen Decime

Ik, Koen Decime, zaakvoerder van SLEEPKADEE. Bied graag mijn professionele vakmanschap aan. Omdat ik mensen wil verder helpen in het leven, ben ik met mijn handigheid en ervaring in het slepen en depanneren tot het besluit gekomen om SLEEPKADEE op te richten. 

Ook instaan voor minder mobiele mensen vind ik belangrijk. Aangezien rolstoelen en scootmobielen niet meer weg te denken zijn, moet er ook voor hen iemand zijn om het nodige te doen bij eventuele ongevallen en pannes. Daarvoor koos ik ervoor om van SLEEPKADEE een sleepdienst te maken met oog voor elk voertuig.

Wagenpark

Toyota - terreinwagen

Onze TOYOTA met brilsysteem geeft ons ook dat tikkeltje extra om mensen die ondergronds getakeld/gedepanneerd moeten te kunnen helpen.

DAF - LF

De DAF LF zal kunnen instaan voor het zwaardere werk als ook voor diegenen die al een de hulp met een kraan nodig hebben.

Ford - terreinwagen

Voor de mensen die houder zijn van een motor en/of (elektrische) fiets, hebben wij een gesloten aanhangwagen voorzien. Wij garanderen u de veiligheid van de staat van u voertuig tijdens het vervoer.

Kom meer te weten over onze diensten​

Terug naar boven